Go to the top of the page
Visit The View Apartments Sofas
Visit The View Apartments Sofas

"THE VIEW HOTEL" ΠΕΡΔΙΚΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

phone +302665091121 +306985850448 emailinfo@theviewhotel.gr like us on facebook Ελληνικά English

ΠΕΡΔΙΚΑ

Πέρδικα Το View Hotel βρίσκεται στην Πέρδικα που είναι το μεγαλύτερο παραδοσιακό χωριό της Θεσπρωτίας, με αξιοζήλευτη ιστορία και σπάνιο φυσικό τοπίο από λόφους, ρέματα, κάμπους, δάση, ποτάμια και πανέμορφες ακρογιαλιές.
Βρίσκεται μεταξύ της Πάργας και των Συβότων και απέναντι από τους Παξούς και την Κέρκυρα.
Η ακτές της φιλοξενούν τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου αγκαλιάζοντας το κύμα στους κόλπους της σε μήκος αρκετών χιλιομέτρων. Αλλά και οι ελαιώνες, ο κάμπος, το ποτάμι που έρχεται από ψηλά να χυθεί στο Καραβοστάσι και τα Πελασγικά τείχη στο Δυμόκαστρο, συμβάλλουν στη ζωγραφιά αυτή των παραλιών της Θεσπρωτίας.
Στην Πέρδικα υπάρχουν αγροτικό ιατρείο και φαρμακείο, βενζινάδικο, συνεργείο αυτοκικήτων, σημεία πώλησης ελληνικού και ξένου τύπου, φούρνοι, σούπερ μάρκετς,ταβέρνες, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, καφέ και μπάρ για νυχτερινή ζωή, αλλά και γαλήνη, ηρεμία και ξεκούραση ανάμεσα σε πράσινο και γαλάζιο.
Κάθε εποχή στην Πέρδικα έχει τις ομορφιές της: Κυνήγι, ψάρεμα, κολύμβι, θαλάσσια σπόρ, πεζοπορία, ποδηλασία, ενώ οι πολλές παραλίες της δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις πιό γνωστές τροπικές ακτές!
Το Καραβοστάσι, ο Αρίλλας, η Αγία Παρασκευή, ο Σοφάς, το Μέγα Ντράφι, ο Σταυρολιμένας, το Πραπαμάλι και άλλες μικρότερες όπως το Κατσονήσι, παραλίες διαφορετικές η κάθε μία σε αμμουδιά, βάθος θάλασσας, ομορφιά και πρόσβαση, αναδυκνείουν την Πέρδικα σε τόπο που πρέπει να επισκευθείτε το καλοκαίρι!


ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Καραβοστάσι

Καραβοστάσι Σε απόσταση 5χλμ.από την Πέρδικα βρίσκεται η παραλία Καραβοστάσι.Παραλία με ψιλή άμμο αλλά και πολύχρωμα βότσαλα.
Τα νερά είναι κρυστάλλινα ενώ το χρώμα τους,αντανακλά το πράσινο της φύσης.
Με αμμουδιά αρκετά μεγάλη σε μήκος και πλάτος,μπορείτε να παίξετε beachsoccer,beachvoley,ρακέτες η απλά να απολαύσετε το μπάνιο σας.
Για τους μη αθλητικούς στα παρακείμενα (σε απόσταση αναπνοής)beachbars,μπορείτε να απολάυσετε τον καφέ σας,το ποτό σας και το φαγητό σας.
Μπορείτε να νοικιάσετε ομπρέλες και ξαπλώστρες και να παραγγείλετε τον καφέ ,το αναψυκτικό σας ή ότι άλλο θέλετε (σε λογικά πάντα πλαίσια),χωρίς να κάνετε βήμα από την ξαπλώστρα σας (τεμπέληδες!).
Στο Καραβοστάσι υπάρχει ναυαγοσώστης.


Αρίλλας

Αρίλλας Σε απόσταση 5χλμ από την Πέρδικα (ίδια με το Καραβοστάσι),βρίσκεται η παραλία Αρίλλας.
Η ιδανική παραλία για παιδιά αφού το βάθος της θάλασσας στα 20μ από την ακτή δεν ξεπερνάει το ένα μέτρο.
Έχει αμμούδια από ψιλή άμμο χωρίς πέτρες και είναι μεγάλη σε μήκος.
Τα νερά είναι κρυστάλλινα ενώ στα αριστερά της παραλίας υπάρχει ένα μικρό λιμάνι από την προβλήτα του οποίου γίνετε η ρίψη του Τιμίου Σταυρού και ο Αγιασμός των υδάτων τα Θεοφάνεια.
Μπορείτε να νοικιάσετε ομπρέλες,ξαπλώστρες,ποδήλατα θαλάσσης και κανό.


Αγία Παρασκευή

Αγία Παρασκευή Την παραλία της Αγίας Παρασκευής θα την βρείτε στην διαδρομή από Πέρδικα για Σύβοτα περίπου στα 10 χιλιόμετρα και θα την ξεχωρίσετε αμέσως από το νησάκι που δεσπόζει στο κέντρο της παραλίας και την κάνει την ομορφότερη παραλία της Θεσπρωτίας.
Τα νερά είναι όπως και στις υπόλοιπες παραλίες κρυστάλλινα και συνήθως κρύα όταν έχει προηγηθεί κακοκαιρία.
Η αμμουδιά είναι συνδυασμός χοντρής άμμου και βοτσάλων ενώ ο το νερό βαθαίνει σχετικά απότομα.
Μπορείτε να νοικιάσετε ομπρέλες και ξαπλώστρες και να παραγγείλετε τον καφέ ,το αναψυκτικό σας, το ποτό σας ή το φαγητό σας ,χωρίς να κάνετε βήμα από την ξαπλώστρα σας εάν βέβαια προλάβετε να βρείτε ξαπλώστρα!
Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ποδηλατό θαλάσσης και κανό.
Στην περιοχή υπάρχουν και ένα-δύο ταβέρνες με καλό φαγητό.
Η παραλία της Αγίας Παρασκευής έχει ναυαγοσώστη.


Σταυρολιμένας

Σταυρολιμένας Η παραλία Σταυρολιμένα βρίσκεται ανάμεσα στο Καραβοστάσι και τον Αρίλλα στον δρόμο για το ξενοδοχείο Ρεγγίνα και είναι μια μικρή και ήσυχη παραλία χωρίς καμία απολύτως οργάνωση.
Έχει μέτρια άμμο και στην είσοδο στο νερό μικρά και μεγάλα βότσαλα.
Τα νερά είναι πεντακάθαρα και βαθαίνουν αρκετά γρήγορα.
Για να φτάσετε στην παραλία πρέπει να αφήσετε το αυτοκινητό σας στο δρόμο και να κατέβετε με τα πόδια.
Αν σας αρέσει η ησυχία ο Σταυρολιμένας είναι η παραλία σας.


Μέγα Ντράφι

Μέγα Ντράφι Η παραλία Μέγα Ντράφτι βρίσκεται μετά από την παραλία της Αγίας Παρασκευής,μια ολόλευκη παραλία με άμμο και βότσαλα που την χωρίζει στην μέση μια γλώσσα από βράχους.
Η παραλία Μέγα Ντράφτι, μικρή σε έκταση, είναι από τις ομορφότερες παραλίες της Θεσπρωτίας.
Απέχει 10 χιλιόμετρα από το χωριό της Πέρδικας και βρίσκεται στον δρόμο προς Σύβοτα.
Μικρή ήσυχη παραλία,με καθαρά καταγάλανα νερά. Βρίσκεται στην αγκαλιά πράσινων βράχων προσφέροντας ένα τοπίο γαλήνης και ηρεμίας.


Σοφάς

Σοφάς Η παραλία του Σοφά είναι η πρώτη παραλία που συναντά κανείς πηγαίνοντας από την Πέρδικα πρός την Αγία Παρασκευή και τα Σύβοτα.
Είναι υπέροχη παραλία με άμμο και βότσαλα, με γαλαζοπράσινα νερά όπoυ μπορείτε να κατασκηνώσετε αφού υπάρχει ένα καλά οργανωμένο camping.
Για να φτάσετε στην παραλία περνάτε μέσα από το camping όπου και μπορείτε να φάτε ή να πάρετε τον καφέ σας ή το ποτό σας


ΣΥΒΟΤΑ

Ηλιοβασίλεμα στα Σύβοτα

Τα Σύβοτα βρίσκονται σε απόσταση 12 χλμ. από το ξενοδοχείο μας και αποτελούν ένα από τα κυριότερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συγκεντρώνει πλήθος τουριστών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
Ο οικισμός είναι χτισμένος σε έναν μικρό κόλπο στον οποίο βρίσκονται διάσπαρτες διάφορες νησίδες, κυριότερες εκ των οποίων είναι ο Άγιος Νικόλαος και το Μαύρο Όρος.
Κυριότερες παραλίες της περιοχής είναι η Μικρή και Μεγάλη Άμμος, η Μπέλλα Βράκα, η Ζάβια, το Μεγάλο Στάφο και η Ζέρη.
Μία επίσης όμορφη παραλία των Συβότων είναι η πισίνα.(Το όνομά προήλθε από τα νερά της επειδή είναι σαν αυτά της πισίνας).
Για να πάει κανείς εκεί χρειάζεται σκάφος/βάρκα ή αν δεν έχει μπορεί απλώς να νοικιάσει από μια παραλία ή από το λιμανάκι των Συβότων .
Άλλη λύση είναι να πάει κανείς με καραβάκι που κάνει βόλτες στις παραλίες και σε διάφορα άλλα μέρη στα Σύβοτα.
Φυσικά υπάρχουν και άλλες πολλές μικρές παραλίες που πηγαίνεις επίσης με σκάφος.
Τα Σύβοτα είναι μία περιοχή γεμάτη από δραστηριότητες: Kαταδύσεις, Iστιοπλοΐα, Θαλάσσια σπορ, Εκδρομές στους Παξούς
Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να νοικιάσετε ένα φουσκωτό σκάφος και να προγραμματίσετε μία διήμερη εξόρμηση στις γαλαζοπράσινες παραλίες της Ηπείρου.
Ξεκινείστε από τα Σύβοτα και συνεχίστε την απόδραση σας στο σύμπλεγμα των νησιών,δοκιμάζοντας να κάνετε κατάδυση ή απλώς μια βουτιά με μάσκα με σκοπό να θαυμάσετε τον υπέροχο βυθό.
Το απόγευμα μπορείτε να πλεύσετε προς τους Παξούς, μια ευχάριστη διαδρομή που πιθανόν να έχετε ασυνήθιστη παρέα, τα δελφίνια του Ιόνιου Πελάγους.


ΠΑΡΓΑ

Το νησάκι της Παναγίας στην Πάργα

Η Πάργα είναι παραθαλάσσια κωμόπολη που βρίσκεται 15 χλμ. από το ξενοδοχείο μας στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Πρέβεζας.
Σήμερα η Πάργα αποτελεί το πιο πολυσύχναστο τουριστικό θέρετρο της περιοχής.
Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν οι παραλίες Κρυονέρι, Πίσω Κρυονέρι (εντός του οικισμού της Πάργας), ο Βάλτος και το Σαρακήνικο στα δυτικά, ο Λίχνος και ο Αϊ Γιαννάκης στα ανατολικά.
Απέναντι ακριβώς από την πόλη υπάρχει το γραφικό Νησί της Παναγιάς στο οποίο είναι κτισμένη εκκλησία καθώς και μεσαιωνικά ενετικά και γαλλικά κτίσματα.
Αποτελεί τον πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Ηπείρου.
Είναι χτισμένη στις παρυφές του ενετικού κάστρου και είναι εμφανώς επηρεασμένη από την επτανησιακή αρχιτεκτονική.
Η Πάργα τους Καλοκαιρινούς μήνες συνδέεται καθημερινά μέσω ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τους Παξούς και τους Αντίπαξους. Επίσης συνδέεται με την Αμμουδιά, την Κέρκυρα και την Λευκάδα.